• Alberta Italiaanse designmeubelen designmeubelen zitmeubelen
 • Alberta Italiaanse designmeubelen designmeubelen zitmeubelen
 • Alberta Italiaanse designmeubelen designmeubelen zitmeubelen
VANDAAG Gesloten
 • Di 20/04:

  Gesloten

 • Woe 21/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Do 22/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Vr 23/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Za 24/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Zo 25/04:

  13:00 tot 18:00u

 • Ma 26/04:

  Gesloten

 • Feestdagen:

  13:00 tot 18:00u

21 reviews
4.5/5
Raffino
Visit our shop for the latest prices.
PUURSESTEENWEG 397 2880 BORNEM
037762868

Alberta: kwalitatief Italiaans design

Italië, het land waar de tradities steunen op de creativiteit en de skills van de locals. En dat geldt ook voor de meubelindustrie. Italië is dus de perfecte thuisbasis voor meubelfabrikant Alberta, die inmiddels wereldberoemd is voor zijn Italiaanse designmeubelen.

Alberta: 4 decennia Italiaanse finesse

Het Italiaanse meubelmerk Alberta werd in 1978 opgericht door Giuseppe Sbroggiò. Zijn droom? Meubels produceren die het perfecte midden vinden tussen functionaliteit en stijl. Die droom deelt hij met zijn opvolgers, zijn zoons Riccardo, Vittorio en Edoardo. Al vier decennia produceert Alberta tijdloze, klassieke en moderne sofa’s en leunstoelen, maar ook exclusieve designstukken. Zo vindt iedereen zijn gading in hun assortiment. Ook jij.

Alberta: 4 decennia Italiaanse finesse.
Alberta: Italiaans design van topkwaliteit.

Waar Alberta de mosterd haalt

Sinds zijn oprichting heeft Alberta altijd rekening gehouden met de lopende trends in meubeldesign. Vandaag is hun aanbod opgedeeld in drie inspiratiecategorieën: Luxe, Eigentijds en Design. Alle producten zijn het resultaat van de doorgedreven samenwerking tussen hun architecten en designers. Leuk weetje: de zitmeubelen van Alberta worden ook ontwikkeld uit projecten die afgerond werden door vooraanstaande academische instellingen als het IUAV in Venetië en het Politecnico in Milaan. Van innovatie en research gesproken…

 

Alberta: Italiaans design van topkwaliteit

Italianen staan voor design. Het zijn perfectionisten die houden van verfijnde schoonheid, een strakke vormgeving en functionaliteit. En dat is niet anders voor Alberta. Geen wonder dat hun Italiaans design ondertussen zijn vaste plaats heeft veroverd in de meubeldesignwereld. Daar zitten hun kernwaarden zeker voor iets tussen. Dat ze uitsluitend werken met hoogwaardige materialen is geen geheim. Alle producten worden ontworpen en afgewerkt met het nodige oog voor detail. En wist je dat Alberta ook innovatie hoog in het vaandel draagt? Ze zijn constant op zoek naar manieren om hun zitmeubelen te verbeteren. En dat allemaal met de nodige aandacht voor het milieu. Zo kan jij na je aankoop zorgeloos genieten.

Alberta voor iedereen

De Italiaanse designmeubelen van Alberta zijn verkrijgbaar in een waaier aan materialen en kleuren en kunnen dus helemaal aangepast worden aan de smaak van de klant. Trouwens, ook qua afmetingen zijn er verschillende mogelijkheden. Benieuwd naar welke sofa er zou passen in jouw interieur? Rep je naar Raffino en laat je verleiden door het kwalitatieve Italiaanse design van Alberta!

Alberta Italiaanse designmeubelen designmeubelen zitmeubelen meubelfabrikant Alberta Italiaanse designmeubelen designmeubelen zitmeubelen meubelfabrikant

JOUW COMFORT, DAG EN NACHT

BEKIJK MEER