• salons slaapcomfort tafels en stoelen salon
 • salons slaapcomfort tafels en stoelen salon
 • salons slaapcomfort tafels en stoelen salon
VANDAAG Open
en van 13:00 tot 18:00u
 • Zo 12/07:

  Open
  13:00 tot 18:00u

 • Ma 13/07:

  Gesloten

 • Di 14/07:

  Gesloten

 • Woe 15/07:

  Open
  10:00 tot 18:00u

 • Do 16/07:

  Open
  10:00 tot 18:00u

 • Vr 17/07:

  Open
  10:00 tot 18:00u

 • Za 18/07:

  Open
  10:00 tot 18:00u

 • Feestdagen:

  Open
  13:00 tot 18:00u

21 reviews
4.5/5
Raffino
Visit our shop for the latest prices.
PUURSESTEENWEG 397 2880 BORNEM
037762868

Tijdloze trends in design salons

Bij een eigentijds interieur past een design salon. Dat staat als een paal boven water. Bij je keuze voor zo’n prachtig salon, wil je natuurlijk niet dat je interieur snel gedateerd is. Tijdloos design is dan het sleutelbegrip. Zeker aangezien de wereld van de design salons niet stil staat. Bij Raffino houden we de vinger aan de pols. Wij brengen je graag op de hoogte van het allerbeste op vlak van interieur. Zo weet je perfect welk salon te kopen!

Design salons in luxe materialen

Deze designtrend maakt al een tijdje z’n opmars: kwaliteitsvolle materialen die luxe uitstralen. Zulke design salons worden getypeerd door zwarte metalen onderstellen, innovatieve legeringen zoals het goudgele messing en prachtige stof- en ledersoorten. Voeg hierbij nog wat diepe kleuren en je bekomt een salon met een wauw-factor.

 

Duurzame design salons

Duurzaamheid staat overal bovenaan de agenda. Dat is met design salons niet anders. Verwar duurzaamheid zeker niet met ecologie: je hoeft niet te vrezen dat de nieuwste design salons uit recycleerbare materialen zullen bestaan.

Bij een eigentijds interieur past een design salon.
Een duurzaam salon gaat voornamelijk over de juiste materialen zodat jouw design salon de tand des tijds met gemak overleeft. Een massief houten onderstel is zo een voorbeeld. Door na te denken over het materiaal van elk onderdeel, vergroot je niet alleen je comfort, maar ook de levensduur van je ideale zetel. Belangrijk daarbij is eveneens modulariteit en functionaliteit. Op die manier kan je een design salon volledig afstemmen op de beschikbare ruimte en de wensen van de gebruiker. Je comfort kan er alleen maar wel bij varen. Of je nu werkt, ligt, tv kijkt, hangt, luiert of gewoon zit, je design salon is op die manier altijd de beste optie. Combineer bovendien knap design met vb. een relaxmechanisme en je salon ademt flexibiliteit uit. Wie zei er dat design niet functioneel kon zijn?!
Kom tot rust in het perfecte design salon.

Het design salon dat bij je past

De dag van vandaag heeft iedereen het druk, druk, druk. Een werkdag vliegt razendsnel voorbij, zeker als je ook nog hobby’s, een sociaal leven en je familie de nodige tijd wil geven. ’s Avonds wil je dan gewoon even op adem komen in het perfecte salon. Hoe dat er moet uitzien is natuurlijk een persoonlijke keuze. De gustibus et coloribus non est disputandum, zeiden de Romeinen daarover. Wat je smaak ook is, een mooi salon moet vooral comfortabel zijn. Een hogere rugleuning, een extra neksteun of verstelbare voetenplank: een design salon kan het allemaal bieden. Kom onze design salons zeker uittesten in onze toonzaal. Zo weet je onmiddellijk welk salon bij je past!

salons slaapcomfort tafels en stoelen salon tafels salons slaapcomfort tafels en stoelen salon tafels

JOUW COMFORT, DAG EN NACHT

BEKIJK MEER