• Boxspring boxsprings ideale boxspring matras
 • Boxspring boxsprings ideale boxspring matras
 • Boxspring boxsprings ideale boxspring matras
VANDAAG Gesloten
 • Di 20/04:

  Gesloten

 • Woe 21/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Do 22/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Vr 23/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Za 24/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Zo 25/04:

  13:00 tot 18:00u

 • Ma 26/04:

  Gesloten

 • Feestdagen:

  13:00 tot 18:00u

21 reviews
4.5/5
Raffino
Visit our shop for the latest prices.
PUURSESTEENWEG 397 2880 BORNEM
037762868

Boxspring

Heb jij bepaalde gewoontes voordat je gaat slapen? Draai je een paar keer rond voor je in slaap kunt vallen? Naast het volgen van je eigen tradities is het voor een goede nachtrust nodig om een passend bed met bijhorende matras te hebben. Pas zo ontwaak jij ’s morgens als een roosje! Wordt het wel eens tijd om jouw matras te vervangen? Een boxspring kan de oplossing bieden.

Een boxspring in een notendop

Weet je niet exact wat een boxspring is? Kort samengevat is een het een matras- en bedbodemcombinatie die bekend staat om zijn comfort en duurzaamheid. De bedbodem bestaat namelijk uit een box met springveren, die over de volledige breedte veerkracht geven. Bovenop kan nog een extra matras gelegd worden. Deze topmatras kan volledig afgestemd worden op jouw noden.

 

Voordelen van een boxspring

Een verschil met een klassiek bed ligt in het feit dat de instap van een boxspring hoger is dan dat van een bed.
Jouw ideale boxspring op één plaats: Raffino.
Hierdoor kan je er gemakkelijker in- en uitstappen. Bovendien krijg je door de opbouw van de boxspring meer ventilatiemogelijkheden en een betere vochtregulatie. Daarnaast zorgen de springveren voor een betere ondersteuning van je rug en schouders. Het bed past zich aan jouw lichaam aan. Zo zal je zelfs na het slapen in een foute positie fris en monter opstaan. Door onze kwaliteit garanderen we dat onze boxsprings jaren meekunnen. Wanneer je matras aan vervanging toe is, is dat dan ook het enige dat je moet veranderen. De box kan behouden blijven.
Past een boxspring wel binnen je interieur?

Past een boxspring wel binnen je interieur?

Het antwoord op deze vraag is simpelweg ‘ja’. Door de vele mogelijke stijlen, kleuren en materialen is een boxspring eenvoudig aan te passen aan je interieur. Van klassiek tot modern, van stof tot lederlook, in ons uitgebreide gamma is er voor elke woonstijl wel een optie te vinden. Wil jij een boxspring met een elektrisch onderstel? Ook dat kan!

 

Jouw ideale boxspring op één plaats: Raffino

Bij Raffino bieden we professionele begeleiding bij de keuze van jouw boxspring.

Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je extra informatie te geven. Zo ben je zeker van service voor, tijdens én na de verkoop. Wist je trouwens dat al onze boxsprings van Belgische fabrikanten zijn? Kom ons ruime aanbod nu ontdekken in onze toonzaal in Bornem.
Boxspring boxsprings ideale boxspring matras bed Boxspring boxsprings ideale boxspring matras bed

JOUW COMFORT, DAG EN NACHT

BEKIJK MEER