• salon design salon salon kopen landelijk salon
 • salon design salon salon kopen landelijk salon
 • salon design salon salon kopen landelijk salon
VANDAAG Gesloten
 • Di 20/04:

  Gesloten

 • Woe 21/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Do 22/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Vr 23/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Za 24/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Zo 25/04:

  13:00 tot 18:00u

 • Ma 26/04:

  Gesloten

 • Feestdagen:

  13:00 tot 18:00u

21 reviews
4.5/5
Raffino
Visit our shop for the latest prices.
PUURSESTEENWEG 397 2880 BORNEM
037762868

Design salon combineren met accentmuur

Van plan om een design salon aan te kopen? Laat hem dan écht opvallen als sterke eyecatcher in het interieur. Dat doe je door je salon te combineren met een bijpassende accentmuur. Wij vatten voor jou samen hoe je eraan begint!

First things first: het kiezen van je design salon

Eerst en vooral: kies jouw favoriete design salon alvorens je je muur laat schilderen. Het is namelijk eenvoudiger een kleur voor je muur te kiezen die past bij je salon dan omgekeerd. Kies dus ook een kleur voor je fauteuil die je niet snel beu wordt. Een likje verf op de muur pas je namelijk makkelijk aan, een nieuw design salon kopen, doe je minder snel. Daarnaast maak je bij de keuze voor je design salon de afweging tussen onder andere een landelijk salon of een moderne zetel, een hoeksalon of een gewone zitbank, een leren of een stoffen zetel én de eventuele toevoeging van een relaxzetel.

Van plan om een design salon aan te kopen?
Eenmaal je design salon gekozen is, kan je beginnen uitkijken naar de ideale verf voor op je muur.

Een likje verf op de muur achter het design salon

Eenmaal je design salon gekozen is, kan je beginnen uitkijken naar de ideale verf voor op je muur. Hou steeds rekening met de oppervlakte van je muur en de lichtinval. Is je wand groot? Dan kies je voor een lichte kleur. Dit geeft de woonkamer namelijk een open en ruim gevoel. Heb je eerder een grote lichtinval? Dan ga je best voor een donkerdere kleur op je muur. Daarnaast moet je de keuze maken tussen een rustige, matte kleur of een frisse, glanzende wand, afhankelijk van de sfeer die je wil creëren in de woonkamer.

Extra tip: je accentmuur hoeft zeker geen effen kleur te hebben. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een leuke print of structuur op de muur. Zorg wel dat je design salon zorgt voor rust, want een wand met een print vraagt heel wat aandacht. Is je keuze uiteindelijk gemaakt en is je muur geverfd? Plaats dan je design salon voor de accentmuur en hij wordt instant de blikvanger van de woonkamer. Wens je graag een uitgebreid kleuradvies voor je accentmuur? Kom dan zeker eens langs in de toonzaal van Raffino.

De final touch in je design salon

Nadat je accentmuur een kleurtje heeft gekregen en jouw bankstel zijn plaatsje heeft ingenomen in de woonkamer, volgt de afwerking om van jouw leefruimte een echte pièce unique te maken. Zo kan je met verschillende leuke accessoires je design salon omtoveren tot een gezellig of fris geheel. Kies bij een modern interieur met lederen zetels bijvoorbeeld voor muurdecoratie of planten. Wil je echter een gezellige en rustige woonkamer met een stoffen hoeksalon? Geef dan je voorkeur aan een plaid of kussens in dezelfde kleur als jouw accentmuur.

Een likje verf op de muur achter het design salon.

Helemaal overtuigd van de accentmuur? Start dan meteen met stap één: het kiezen van een design salon. Kom daarvoor maar een keer langs bij Raffino. Wij geven je graag advies voor een geschikt design salon.

salon design salon salon kopen landelijk salon zetel salon design salon salon kopen landelijk salon zetel

JOUW COMFORT, DAG EN NACHT

BEKIJK MEER