• Design salon salon salons zetel
 • Design salon salon salons zetel
 • Design salon salon salons zetel
VANDAAG Gesloten
 • Di 20/04:

  Gesloten

 • Woe 21/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Do 22/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Vr 23/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Za 24/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Zo 25/04:

  13:00 tot 18:00u

 • Ma 26/04:

  Gesloten

 • Feestdagen:

  13:00 tot 18:00u

21 reviews
4.5/5
Raffino
Visit our shop for the latest prices.
PUURSESTEENWEG 397 2880 BORNEM
037762868

Design salon

Je woonkamer is de ideale plaats om een praatje te slaan met je familie of om je dag ontspannen af te sluiten. Bestaat er een betere plek om dit te doen dan in je zetel? Met een design salon van Raffino kan je jaren mee. Vond je reeds jouw gedroomde combinatie in onze toonzaal maar paste het geheel niet in je living? Geen probleem, het grootste deel van onze salons is moduleerbaar.

De luxe van een design salon

Met de aankoop van een design salon kan je niets verkeerds doen. Door het strakke en afgelijnde ontwerp zijn deze fauteuils een echte aanwinst voor je huis. Combineer dit gegeven samen met zetels waarbij comfort voorop staat en je hebt de zitplaats van je dromen. Hou jij van het Italiaanse uiterlijk met natuurlijke vormen? Toch liever een metalen onderstel bij jouw design salon? Of heb je liever geen poten zodat je zetel tot op de grond komt? Bij Raffino vind je vast een aantal merken en opties die aansluiten bij jouw toekomstige design salon.

Met een design salon van Raffino kan je jaren mee.

Opties bij een design salon

Ons ruime gamma bestaat niet alleen uit tijdloze modellen, maar speelt ook in op de nieuwste trends. Zowel in leder als in stof zijn er verschillende opties mogelijk bij een design salon. In alle materialen, kleuren en stijlen kan jij zetels vinden die bij jouw interieur passen. Of je nu kiest voor een hoekbank, of een relaxzetel wil toevoegen aan de combinatie, bij een design salon van Raffino kan het allemaal. Bovendien houden we rekening met de noden van je lichaam. Door te kijken naar de vulling van de kussens en het toevoegen van eventuele hoofdsteunen kunnen we ervoor zorgen dat je design salon volledig aan jouw voorkeuren wordt aangepast. Bij Raffino hechten we belang aan jouw comfort.

De luxe van een design salon.

Een design salon van Raffino

Doordat al onze salons met de hand gemaakt worden, kruipt er veel tijd in de productie ervan. Hierdoor ben jij zeker dat je onze toonzaal verlaat met een kwaliteitsvol product. Ben je nog niet overtuigd welk salon binnen jouw woonkamer past? Onze medewerkers staan met veel plezier klaar om jou verder te helpen! Zo vind jij binnen de kortste keren een design salon waarmee je nog vele jaren plezier zal beleven. Benieuwd naar onze modellen? Tot binnenkort bij Raffino.

Design salon salon salons zetel zetels Design salon salon salons zetel zetels

JOUW COMFORT, DAG EN NACHT

BEKIJK MEER