• tafel tafel en stoelen stoelen stoel
 • tafel tafel en stoelen stoelen stoel
 • tafel tafel en stoelen stoelen stoel
VANDAAG Gesloten
 • Di 20/04:

  Gesloten

 • Woe 21/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Do 22/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Vr 23/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Za 24/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Zo 25/04:

  13:00 tot 18:00u

 • Ma 26/04:

  Gesloten

 • Feestdagen:

  13:00 tot 18:00u

21 reviews
4.5/5
Raffino
Visit our shop for the latest prices.
PUURSESTEENWEG 397 2880 BORNEM
037762868

Welke tafel en stoelen moet je kiezen?

Een tafel en stoelen kiezen is tegenwoordig vooral een kwestie van goed zoeken en goede keuzes maken. Het aanbod in tafels en stoelen is immers bijzonder uitgebreid. Ontelbare combinaties zijn dus mogelijk. Hoe dan ook, bij elke tafel past een stel stoelen. Stoel jij je keuze graag op doordachte feiten? Wij ook! Daarom schoven wij aan tafel met één van de interieurspecialisten van Raffino en vroegen we wat raad. Schuif je stoel wat dichterbij!

Tafel en stoelen kiezen op basis van enkele criteria

Een eetkamer vormt een belangrijke plaats voor elke maaltijd. Maar aan tafel wordt er meer gedaan dan enkel gegeten. Om de ideale combinatie te maken van een passende tafel en stoelen is het belangrijk om enkele factoren aandachtig te bekijken. Zo is de afmeting van de eetkamer natuurlijk een belangrijke parameter. Een open interieur en heel wat manoeuvreerruimte wil toch iedereen? Wil je daarenboven een compleet geheel creëren? Dan raden we je aan om te kiezen voor eetkamerstoelen die onder je eettafel schuiven. Zo bespaar je heel wat ruimte! Denk ook zeker na over armleuningen. Een nieuwe tafel en stoelen kopen is dus zeker een kwestie van op voorhand goed te meten en te proberen.

Een tafel en stoelen kiezen is tegenwoordig vooral een kwestie van goed zoeken en goede keuzes maken.

De combinatie van tafel en stoelen: dik(k)(t)e vrienden!

Bekijk bij de keuze van je ideale tafel en stoelen ook de hoogte én dikte van het tafelblad. Wie z’n huis vaak omtovert tot een hotspot van vriendschap en vaak feestjes organiseert, kiest beter voor een verlengbare tafel. Altijd plaats voor je hele vriendenkring! Verder is de keuze voor een ovale of ronde tafel een belangrijke keuze. Je zou versteld staan van de plaatswinst die je boekt bij deze weloverwogen keuze van je tafel en stoelen. Ook het materiaal is natuurlijk van belang. Heb je jonge kinderen en moet je landelijke tafel tegen een stootje kunnen? Kies dan voor keramiek die met z’n kras- en hittebestendigheid uiterst onderhoudsvriendelijk is. Verder denk je best ook even na over de stoelen. Ga je voor leder of stof? Voor dezelfde kleur of eerder accentkleuren? Zoals alles in het leven, hebben beiden z’n voor- en nadelen. Laat dus je dus zeker adviseren en vraag voldoende uitleg. Hou vooral je zitcomfort in het achterhoofd, dat blijft het allerbelangrijkste in je zoektocht naar een tafel en stoelen.

Tijdens je zoektocht naar de ideale tafel en stoelen zal je al gauw merken dat je zo goed als alle details kan kiezen.

Stijlvolle tafel en stoelen dankzij Raffino

Tijdens je zoektocht naar de ideale tafel en stoelen zal je al gauw merken dat je zo goed als alle details kan kiezen. Zo ook het materiaal van het onderstel en ja, zelfs de optie om alles op wieltjes te zetten. Flexibiliteit van de bovenste plank. Al blijft het allerbelangrijkste criteria dat de stijl van je tafel en stoelen vooral bij de rest van je interieur passen. Match bijvoorbeeld een Scandinavisch interieur met een minimalistische eetkamerstoel en een moderne tafel. Of ga voor een stoere uitstraling in je industrieel interieur dankzij de combinatie van leder en een metalen onderstel.

Doe daarnaast beroep op de kennis van een interieurspecialist, eentje van Raffino bijvoorbeeld, en stel honderduit vragen tijdens je bezoek aan onze toonzaal. Enkel zo zet je de juiste stappen richting ideale eetkamer.
tafel tafel en stoelen stoelen stoel nieuwe tafel tafel tafel en stoelen stoelen stoel nieuwe tafel

JOUW COMFORT, DAG EN NACHT

BEKIJK MEER