• Lattenbodem vaste lattenbodem verstelbare lattenbodem lattenbodem kiezen
 • Lattenbodem vaste lattenbodem verstelbare lattenbodem lattenbodem kiezen
 • Lattenbodem vaste lattenbodem verstelbare lattenbodem lattenbodem kiezen
VANDAAG Gesloten
 • Di 20/04:

  Gesloten

 • Woe 21/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Do 22/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Vr 23/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Za 24/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Zo 25/04:

  13:00 tot 18:00u

 • Ma 26/04:

  Gesloten

 • Feestdagen:

  13:00 tot 18:00u

21 reviews
4.5/5
Raffino
Visit our shop for the latest prices.
PUURSESTEENWEG 397 2880 BORNEM
037762868

Lattenbodem

Word jij ’s morgens wakker met een pijnlijke rug? Is jouw bed toe aan vervanging? Om elke dag fris en fruitig op te staan, is de combinatie van een goede matras en de juiste lattenbodem een noodzaak. Pas in je slaap kunnen je lichaam en geest volledig tot rust komen. Met optimaal slaapcomfort en de bijhorende nachtrust ben jij klaar om elke dag te plukken!

Wat en hoe van een lattenbodem

Aangezien je een derde van je leven al slapend doorbrengt, is het nodig om ervoor te zorgen dat je bed jouw lichaam de nodige ondersteuning geeft. Heel vaak wordt er enkel gesproken over de matras en wordt de lattenbodem vergeten. Toch is ook je bedbodem van groot belang! Jouw bed moet toch de meest comfortabele plaats van het huis zijn, of niet? Daar de lattenbodem de druk van de matras opvangt, moet je een weloverwogen keuze maken en niet gaan voor de gemakkelijkste of goedkoopste optie. Om de geschikte lattenbodem uit te kiezen, moet je stilstaan bij de noden van jouw lichaam.

 Om de geschikte lattenbodem uit te kiezen, moet je stilstaan bij de noden van jouw lichaam.

Slapen als een roos op jouw lattenbodem

De lattenbodem is een belangrijk onderdeel van je bed. Hoewel er vaak niet de nodige aandacht aan wordt gespendeerd, moet het toch in de kijker gezet worden. Door de geschikte combinatie van matras en een lattenbodem slaap jij binnen de kortste keren als een roosje. Zit jij graag rechtop bij het lezen van een boek? Eet je graag eens ontbijt op bed? Of je nu kiest voor een vaste lattenbodem of toch gaat voor het gemak van een verstelbare, in het assortiment van Raffino zit er vast een optie die bij jou past. Bovendien kan je bij een verstelbare lattenbodem kiezen of je ze manueel of elektrisch wil bedienen.

 

Raffino voor de geschikte lattenbodem

Wanneer je bij Raffino een lattenbodem koopt, word je geholpen door onze meubelexperts. We kijken eerst naar de noden van jouw lichaam in combinatie met je lichaamsbouw voordat we jou het gepaste advies geven. Elke slaapplaats moet namelijk aangepast worden aan jouw situatie. Heb je vragen? Wil je meer informatie? We zien je graag verschijnen. Bij ons vertrek je met de bedbodem die bij jou past!

Lattenbodem vaste lattenbodem verstelbare lattenbodem lattenbodem kiezen bed Lattenbodem vaste lattenbodem verstelbare lattenbodem lattenbodem kiezen bed

JOUW COMFORT, DAG EN NACHT

BEKIJK MEER