• salon lederen salon stoffen salon salons
 • salon lederen salon stoffen salon salons
 • salon lederen salon stoffen salon salons
VANDAAG Gesloten
 • Di 20/04:

  Gesloten

 • Woe 21/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Do 22/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Vr 23/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Za 24/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Zo 25/04:

  13:00 tot 18:00u

 • Ma 26/04:

  Gesloten

 • Feestdagen:

  13:00 tot 18:00u

21 reviews
4.5/5
Raffino
Visit our shop for the latest prices.
PUURSESTEENWEG 397 2880 BORNEM
037762868

Lederen of stoffen salon?

Wanneer je na een drukke werkdag thuis komt, bestaat er geen betere manier om te ontspannen dan gezellig onder een dekentje in je zetel te kruipen. Om deze reden is het belangrijk om een salon aan te schaffen dat voldoet aan jouw wensen. Is jouw fauteuil toe aan vervanging? Twijfel je tussen een stoffen of een lederen salon? Bij Raffino vind je vast het salon van je dromen.

Een lederen salon voor al jouw comfort

Heel vaak stellen klanten zich de vraag welk materiaal het beste is bij de aankoop van een salon. De waarheid is dat elk materiaal zijn voor- en nadelen heeft. Afhankelijk van je eigen stijl en wensen kan er een keuze gemaakt worden. Gaat jouw voorkeur naar een lederen salon? Een lederen salon is erg duurzaam. Doordat het gemaakt wordt van natuurlijk materiaal is het gemakkelijk in onderhoud. Daarnaast is leder een kwaliteitsvol product waardoor het sterk is en niet snel zal slijten. Bovendien is het een misvatting dat een lederen salon kouder aanvoelt in de winter. Van een moderne stijl tot een opvallende kleur, in het assortiment van het lederen salon vind je vast iets dat in jouw interieur past.

Twijfel je tussen een stoffen of een lederen salon?
Ondanks er vaak gezegd wordt dat een stoffen salon minder goed is dan een lederen salon mag er niet beweerd worden dat stof van mindere kwaliteit is.

Geen fan van een lederen salon? Ga voor stof

Ondanks er vaak gezegd wordt dat een stoffen salon minder goed is dan een lederen salon mag er niet beweerd worden dat stof van mindere kwaliteit is. Gaat jouw voorkeur uit naar een stoffen salon? Met onderhoudsproducten tegen vlekken is jouw zetel binnen de kortste keren terug schoon. Ook een lederen salon moet goed onderhouden worden om van zijn comfort te blijven genieten. Toch heeft een stoffen salon erg wat voordelen. Zo voelt stof steeds warm en knus aan en kan je er helemaal in wegdromen. Doordat er verschillende soorten en kleuren stof bestaan, vind je vast iets naar jouw stijl.

Kiezen voor een stoffen of lederen salon van Raffino

Het hoofddoel van een zetel is niet alleen om er mooi uit te zien, maar ook om comfortabel te zijn. In onze toonzaal kan je al onze stoffen en lederen salons komen uitproberen. Wil je de ene keer rechtop zitten en op andere momenten languit liggen? Test het zeker eens uit! Bovendien zijn bij Raffino alle salons moduleerbaar zodat we zeker een zetel vinden die bij jouw wensen en budget past.

salon lederen salon stoffen salon salons lederen salons salon lederen salon stoffen salon salons lederen salons

JOUW COMFORT, DAG EN NACHT

BEKIJK MEER