• Matrassen matras perfecte matras nieuwe matras
 • Matrassen matras perfecte matras nieuwe matras
 • Matrassen matras perfecte matras nieuwe matras
VANDAAG Gesloten
 • Di 20/04:

  Gesloten

 • Woe 21/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Do 22/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Vr 23/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Za 24/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Zo 25/04:

  13:00 tot 18:00u

 • Ma 26/04:

  Gesloten

 • Feestdagen:

  13:00 tot 18:00u

21 reviews
4.5/5
Raffino
Visit our shop for the latest prices.
PUURSESTEENWEG 397 2880 BORNEM
037762868

Matrassen

Iedereen slaapt anders. Of je nu op je zij, je rug, je buik of zelfs ondersteboven ligt, er bestaat een perfecte matras voor jouw noden. Samen met de geschikte lattenbodem zorgen matrassen ervoor dat je lichaam tijdens de nacht de correcte vorm aanneemt. In ons ruime assortiment matrassen is er vast eentje die ervoor zorgt dat jij slaapt als een roosje.

Harde of zachte matrassen?

Wil je een nieuwe matras aanschaffen? Neem je tijd en overweeg je opties. Ga voor een matras die perfect bij jouw lichaam past. Wanneer je op het punt staat om een matras te kopen, moet je stilstaan bij het uitzicht van je lichaam. Ben je mager en tenger? Ga voor een zachte matras. Toch eerder zwaar en breed gebouwd? Harde matrassen bieden de uitkomst. Hou er ook rekening mee dat je matrassen voldoende moet ventileren. Pas wanneer een matras en een lattenbodem op elkaar zijn afgesteld zal je ontspannen en uitgerust wakker worden.

Samen met de geschikte lattenbodem zorgen matrassen ervoor dat je lichaam tijdens de nacht de correcte vorm aanneemt.

Soorten matrassen

Matrassen bestaan in alle vormen en maten, alle diktes en hardheden. De beste manier om te zien welke matras bij je past is om ze uit te proberen. Schaam je er dus zeker niet voor en kruip in onze meubelwinkel gerust even in bed. Van een latex matras tot een pocketveer matras, van een visco-schuim matras tot matrassen met specifieke kenmerken, in het ruime gamma matrassen van Raffino is er sowieso eentje die bij jouw noden past. Zweet je nogal vaak ’s nachts of heb je het snel warm? Hou dan zeker rekening met het transpirerend vermogen van je matras.

Of je nu op je zij, je rug, je buik of zelfs ondersteboven ligt, er bestaat een perfecte matras voor jouw noden.

Matrassen van A tot Z bij Raffino

Bij Raffino koop je kwalitatieve matrassen met veel comfort. Al onze matrassen komen van een Belgische fabrikant en worden verkocht met professionele begeleiding bij de keuze. Vergeet bovendien zeker niet de maten van je bed mee te brengen! Tot binnenkort in onze toonzaal.

Matrassen matras perfecte matras nieuwe matras zachte matrassen Matrassen matras perfecte matras nieuwe matras zachte matrassen

JOUW COMFORT, DAG EN NACHT

BEKIJK MEER