• meubelen meubelen vernieuwen nieuwe meubelen interieur
 • meubelen meubelen vernieuwen nieuwe meubelen interieur
 • meubelen meubelen vernieuwen nieuwe meubelen interieur
VANDAAG Gesloten
 • Di 20/04:

  Gesloten

 • Woe 21/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Do 22/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Vr 23/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Za 24/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Zo 25/04:

  13:00 tot 18:00u

 • Ma 26/04:

  Gesloten

 • Feestdagen:

  13:00 tot 18:00u

21 reviews
4.5/5
Raffino
Visit our shop for the latest prices.
PUURSESTEENWEG 397 2880 BORNEM
037762868

5 redenen om je meubelen te vernieuwen

Verandering van spijs doet eten! Je meubelen vernieuwen kan dus zorgen voor een frisse wind door je interieur. We lijsten de vijf meest voorkomende redenen op om je interieur op te knappen. Als de nood het hoogst is of gewoon, als je zin hebt in iets nieuws. Doe er je voordeel mee.

1.Weg met het oude, leve nieuwe meubelen

Oude meubelen vertonen vaak sporen van slijtage door het dagelijkse, intensieve gebruik. Je brengt er dan ook vele uren in door. Tel zelf maar eens op hoeveel uren je de afgelopen week in je sofa hebt gelegen. Of nog indrukwekkender: in je bed! Daarnaast lijkt een woonkamer al snel verouderd wanneer je gekozen hebt voor tijdelijke trends. Heb je bovendien kinderen in huis? Dan durven de hoeken en kanten van je meubilair al eens extra hard af te zien. Doe jezelf een plezier en verwen je interieur met een nieuwe look.

Je meubelen vernieuwen kan zorgen voor een frisse wind door je interieur.

2.Huisdieren houden niet van meubelen

Een ongeluk is snel gebeurd. Voor eigenaars van huisdieren zal het heel herkenbaar klinken als we zeggen dat de dieren in kwestie een haat-liefdeverhouding hebben met de meubelen in huis. Banken, stoelen en tafels zijn potentieel speelmateriaal om op te kauwen of op te springen. Om nog maar te zwijgen van de hoeveelheid haren. Je kan de schade wel beperken, maar op een gegeven moment is het teveel en de schade onherstelbaar.

Oude meubelen vertonen vaak sporen van slijtage door het dagelijkse, intensieve gebruik.

3.Nieuw huis, nieuwe meubelen

Elk jaar verhuizen ongeveer een miljoen Belgen. Vaak worden de oude meubelen mee verhuisd naar de nieuwe stek. Maar de ene woning is natuurlijk de andere niet. Daardoor lijkt je living soms op een volgestouwde toonzaal of een verzameling van oude museumstukken. Wil je graag wat extra ruimte? Ga dan met de grove borstel door de kamer. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor meubilair dat veel opslagruimte heeft, maar niet al te veel ruimte in beslag neemt, zoals een vitrinekast.

4.Nieuwe meubelen uit noodzaak

Lag je onlangs rustig te slapen en viel je plots door je bed? Een lattenbodem kan al eens verschuiven waardoor de stabiliteit te wensen overlaat. Of heeft die ene kastdeur het uiteindelijk begeven door het veelvuldige gebruik? Allemaal tekenen aan de wand dat het tijd is voor iets nieuws. Je kan ze niet blijven repareren, toch?

5.Meubelen vernieuwen omdat het kan

Soms heb je gewoon geen reden nodig om je goed te laten voelen, vind je ook niet? Je leeft elke dag in je huis, dus is het perfect normaal dat je gewoon je meubelen wil vernieuwen. Zeker als je je schaamt voor je inrichting en niet langer vrienden of familie durft uit te nodigen.

 

Je merkt, redenen genoeg om je interieur van een nieuwe look te voorzien. Nood aan een extra reden of hulp nodig bij het uitkiezen van je nieuwe meubelen? De interieurspecialisten van Raffino adviseren je graag!

Nood aan een extra reden of hulp nodig bij het uitkiezen van je nieuwe meubelen?
meubelen meubelen vernieuwen nieuwe meubelen interieur meubilair meubelen meubelen vernieuwen nieuwe meubelen interieur meubilair

JOUW COMFORT, DAG EN NACHT

BEKIJK MEER