• Musterring meubels eetkamer woonkamer
 • Musterring meubels eetkamer woonkamer
 • Musterring meubels eetkamer woonkamer
VANDAAG Gesloten
 • Di 20/04:

  Gesloten

 • Woe 21/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Do 22/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Vr 23/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Za 24/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Zo 25/04:

  13:00 tot 18:00u

 • Ma 26/04:

  Gesloten

 • Feestdagen:

  13:00 tot 18:00u

21 reviews
4.5/5
Raffino
Visit our shop for the latest prices.
PUURSESTEENWEG 397 2880 BORNEM
037762868

De Duitse degelijkheid van Musterring

Musterring, een van de bekendste leveranciers van kwaliteitsmeubels, werd in 1938 gesticht door Duits meubelarchitect Josef Höner. Zijn doel? Een ‘kring van voorbeeldige samenwerking’ of ‘Musterring’ oprichten waarin industrie, retail en service gecombineerd werden tot één sterk merk. Vandaag biedt Musterring een compleet gamma meubels voor de inrichting van je woonkamer en eetkamer.

Musterring: veel tradities, veel toekomst

Wist je dat de geschiedenis van Musterring onlosmakelijk verbonden is met de geschiedenis van Duitsland? Na een veelbelovende start viel de meubelfabrikant ten prooi aan de Tweede Wereldoorlog en werd het verplicht de deuren te sluiten. Vlak na de oorlog toonde Höner zijn pragmatische ingesteldheid door onder andere een naaidoos te ontwerpen. Toch kon Musterring de productie pas hervatten na de introductie van de mark in 1948. Sindsdien gaat het Musterring voor de wind en heeft het retailers in 22 verschillende landen.

Musterring: veel tradities, veel toekomst.
Musterring staat voor kwaliteit.

Musterring staat voor kwaliteit

Musterring is op-en-top Duitse degelijkheid. Zo degelijk zelfs dat het merk 5 jaar garantie biedt op alle meubels. De productie gebeurt namelijk niet alleen volgens de richtlijnen van de Duitse vereniging van meubelfabrikanten, maar ook volgens de strenge Duitse en Europese richtlijnen. Daarnaast worden alle producten uitvoerig gekeurd op functionaliteit en kwaliteit. De grote trots van Musterring? Dat het vooruitstrevende en milieuvriendelijke productietechnologieën en materialen gebruikt. Bonus: sinds 1992 zijn er dankzij donaties van Musterring en zijn partners al meer dan 50 000 bomen geplant. Als dat geen mooie extra reden is om een van hun meubels in huis te halen.

Musterring maakt van je huis een thuis

Al meer dan 80 jaar streeft Musterring ernaar je huis om te toveren tot een echte thuis. Daarom biedt het merk een uitgebreid assortiment meubels aan in uiteenlopende stijlen: van traditioneel tot modern en functioneel. En of je nu een nieuw salon kiest, een relax of een eetkamer, de meeste meubels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kan je kiezen uit diverse materialen zoals stof en leder, maar ook uit diverse houtsoorten en lakkleuren. Je ziet het: bij Musterring vind je altijd een meubel om je eetkamer en woonkamer in te richten naar jouw smaak.

Musterring meubels eetkamer woonkamer kwaliteitsmeubels Musterring meubels eetkamer woonkamer kwaliteitsmeubels

JOUW COMFORT, DAG EN NACHT

BEKIJK MEER