• salons slaapcomfort tafels en stoelen salon
 • salons slaapcomfort tafels en stoelen salon
 • salons slaapcomfort tafels en stoelen salon
VANDAAG OPEN van 13:00 tot 18:00u
 • Zo 01/11:

  13:00 tot 18:00u

 • Ma 02/11:

  Gesloten

 • Di 03/11:

  Gesloten

 • Woe 04/11:

  10:00 tot 18:00u

 • Do 05/11:

  10:00 tot 18:00u

 • Vr 06/11:

  10:00 tot 18:00u

 • Za 07/11:

  10:00 tot 18:00u

 • Feestdagen:

  13:00 tot 18:00u

21 reviews
4.5/5
Raffino
Visit our shop for the latest prices.
PUURSESTEENWEG 397 2880 BORNEM
037762868

Dit zijn dé meubeltrends voor 2019

De meubeltrends voor het komende jaar helpen jou een nieuwe draai te geven te geven aan je interieur. Wil je all the way gaan met een nieuwe slaapkamer? Of ga je eerder met wat accenten jouw woonkamer opfrissen? Wij helpen je alvast goed op weg met dé meubeltrends voor 2019.

Meubeltrends met een afgerond kantje

Eén van de meubeltrends waar je niet naast kan kijken, is deze van de ronde vormen. Dit jaar zul je gezellig vertoeven aan een ronde eettafel, je keuken verlichten met een ronde hanglamp of lekker relaxen in een afgeronde sofa. Maar ook de kleinere meubels doen mee aan de ronde trend: denk aan cirkelvormige spiegels, salontafels en tapijten. Zorg nog voor een bolvormige vaas op je kast en de cirkel is rond.

De meubeltrends voor het komende jaar helpen jou een nieuwe draai te geven te geven aan je interieur.
Misschien wel de duurzaamste van alle meubeltrends: meubels die bestaan uit natuurlijke en pure materialen.

Duurzame meubeltrends

Misschien wel de duurzaamste van alle meubeltrends: meubels die bestaan uit natuurlijke en pure materialen. Ze zorgen voor een tijdloze warme look in jouw woning en slijten bovendien minder snel. Geef karakter aan je interieur door een tafel uit hout of natuursteen (vb. marmer) te kiezen of investeer in een rotanstoel. Verwerk je deze trend liever in jouw decoratie? Kies dan voor een marmeren dienblad, rieten manden, houten sla-bestek of keramieken kommetjes.

Tegenpolen in de nieuwste meubeltrends

Bewezen of niet, van sommige meubeltrends zien we gewoon dat het klopt: tegenpolen in interieur trekken elkaar wel degelijk aan. Dit jaar mag je verschillende stijlen met elkaar combineren om zo tot één catchy interieur te komen. Durf daarbij zeker te experimenteren! Een designstoel in een landelijk interieur zorgt bijvoorbeeld voor een gebalanceerd contrast. Trek deze techniek vooral door in de kleuren van je interieur: doorbreek het klassieke en creëer opvallende contrasten. Waarom zou je geen gele zithoek uitproberen met blauwe zeteltjes? Punten voor stijl zijn verzekerd!

 

Meubeltrends voor een kleurrijk tijdloos kantje

Met de laatste van deze meubeltrends lijk je allesbehalve klassiek. Een tijdloos meubel in huis kan je extra in de kijker zetten door leuke kleuraccenten toe te voegen. Met kleurrijke beddenlakens, kussens, douchegordijnen of opvallend poefje geef je aan elk tijdloos interieur een trendy maar stijlvolle twist. Voor al deze meubeltrends geven we je nog één boodschap mee: doe vooral je eigen ding, laat je leiden door je gevoel en kom zeker eens langs in onze showroom om deze trends te ontdekken.

Bewezen of niet, van sommige meubeltrends zien we gewoon dat het klopt: tegenpolen in interieur trekken elkaar wel degelijk aan.
salons slaapcomfort tafels en stoelen salon tafels salons slaapcomfort tafels en stoelen salon tafels

JOUW COMFORT, DAG EN NACHT

BEKIJK MEER