• Salon op maat salon zetels zetel
 • Salon op maat salon zetels zetel
 • Salon op maat salon zetels zetel
VANDAAG Gesloten
 • Di 20/04:

  Gesloten

 • Woe 21/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Do 22/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Vr 23/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Za 24/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Zo 25/04:

  13:00 tot 18:00u

 • Ma 26/04:

  Gesloten

 • Feestdagen:

  13:00 tot 18:00u

21 reviews
4.5/5
Raffino
Visit our shop for the latest prices.
PUURSESTEENWEG 397 2880 BORNEM
037762868

Salon op maat

Soms zie je het salon van je dromen, maar heb je gewoon niet voldoende plaats in je huis of appartement. Of je hebt je eigen wensen op vlak van kleuren en/of materialen waardoor een bestaande zetel jou niet kan bekoren. Dankzij de moduleerbaarheid van onze zetels kan jij binnen de kortste keren ontspannen in jouw eigen salon op maat.

Wat is een salon op maat?

Wanneer we spreken over een salon op maat benadrukken we de moduleerbaarheid van onze zetels. Het merendeel van onze salons kan namelijk aangepast worden om qua afmetingen en grootte te passen binnen jouw interieur. Heb je een oogje op een salon uit onze toonzaal? Wij toveren het om tot een salon op maat. Zo kan jij een nieuwe zetel aankopen zonder de vrees dat het niet zou passen in je huis. Toch moet je beseffen dat niet alle zetels kunnen worden afgesneden op eender welke plaats. Een salon op maat bestaat telkens uit modules waarmee je een combinatie kan maken. Hierdoor creëren we verschillende mogelijkheden die volledig afgestemd kunnen worden op jouw wensen. Bovendien garanderen we dat de kwaliteit die je van Raffino verwacht behouden blijft bij een salon op maat.

Wanneer we spreken over een salon op maat benadrukken we de moduleerbaarheid van onze zetels.
Wanneer we spreken over een salon op maat benadrukken we de moduleerbaarheid van onze zetels.

Opties bij een salon op maat

Van een lederen tot een stoffen salon, van een modern design tot een opvallende kleur, bij Raffino vind je een ruim gamma aan salons. Alle zetels kunnen omgevormd worden naar jouw verwachtingen. Zo vind jij zeker een salon op maat dat bij jouw interieur past. Wil je een relaxzetel in je salon? Of gewoon een long chair? Dat kan! Samen met onze medewerkers ga je op zoek naar de perfecte indeling van jouw salon op maat. We bekijken de vorm, de afmetingen, de bekledingen, de kleur en ook de poten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken dat je niet het perfecte salon zou vinden.

Een salon op maat van Raffino

Wil jij al een tijdje een nieuw salon aanschaffen? Kies dan voor een salon op maat. Kom zeker eens langs in onze showroom. Het team van Raffino staat voor jou klaar. Heb je nog vragen of wil je wat meer informatie? Contacteer ons. We helpen je graag verder!

Salon op maat salon zetels zetel salons Salon op maat salon zetels zetel salons

JOUW COMFORT, DAG EN NACHT

BEKIJK MEER