• salon salons modern salon klassiek salon
 • salon salons modern salon klassiek salon
 • salon salons modern salon klassiek salon
VANDAAG Gesloten
 • Di 20/04:

  Gesloten

 • Woe 21/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Do 22/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Vr 23/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Za 24/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Zo 25/04:

  13:00 tot 18:00u

 • Ma 26/04:

  Gesloten

 • Feestdagen:

  13:00 tot 18:00u

21 reviews
4.5/5
Raffino
Visit our shop for the latest prices.
PUURSESTEENWEG 397 2880 BORNEM
037762868

Salons

Je woonkamer is de ziel van je huis. Op sommige dagen wil je gewoon ontspannen en genieten in je zetel. Op andere dagen is de living een heuse ontmoetingsplaats voor vrienden en/of familie. Met het salon van je dromen wordt de huiskamer binnen de kortste keren een gezellig en warm nest.

Materiaal van je salon

Voor je overgaat tot de aankoop van een salon moet je stilstaan bij het materiaal. Of je nu gaat voor leder of toch de voorkeur geeft aan een stoffen zetel, ook de kleur en het materiaal van het onderstel moeten gekozen worden. In ons uitgebreide aanbod vind je zetels in alle kleuren, maten en stijlen. Heb je een hedendaagse inrichting? Een modern salon past er perfect bij. Is jouw interieur klassiek? Een klassiek salon met ingebouwde relax is als de kers op de taart.

Met het salon van je dromen wordt de huiskamer binnen de kortste keren een gezellig en warm nest.

Geen standaard salon bij Raffino

Heb jij reeds het salon van je dromen gezien, maar is de zetel net iets te groot om te passen binnen je woonkamer? Door de moduleerbaarheid vinden wij vast een oplossing die binnen je huis past. Zo creëren wij een fauteuil op maat aan de hand van jouw wensen. Een salon bestaat namelijk uit verschillende componenten waarmee jij jouw droomzetel kan samenstellen.

Voor je overgaat tot de aankoop van een salon moet je stilstaan bij het materiaal.

Van een hoeksalon in combinatie met een tweezit, tot een relaxzetel gecombineerd met een bijpassende salontafel, in het uitgebreide aanbod van Raffino is er voor ieder wat wils.

 

Ontspannen in je salon

Wil je zeker zijn dat je ’s avonds volledig tot rust kan komen? Kies dan voor een relax! Of je nu gewoon een boekje wilt lezen, of televisie wilt kijken, een relaxzetel in je salon is een echte must. Zet een bijzettafeltje naast je fauteuil om drank en snacks binnen handbereik te houden. Zo heb jij het beste van twee werelden in je huiskamer.

Een klasse salon van bij Raffino

Ben je overtuigd en wil je overgaan tot de aankoop van een salon? In onze meubelwinkel staat een team van experts klaar om je te helpen bij je keuze. Kom ons ruime aanbod bekijken! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We komen er zo snel mogelijk op terug.

salon salons modern salon klassiek salon zetel salon salons modern salon klassiek salon zetel

JOUW COMFORT, DAG EN NACHT

BEKIJK MEER