• Salontafel salontafels design salontafels salontafel kopen
 • Salontafel salontafels design salontafels salontafel kopen
 • Salontafel salontafels design salontafels salontafel kopen
VANDAAG Gesloten
 • Di 20/04:

  Gesloten

 • Woe 21/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Do 22/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Vr 23/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Za 24/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Zo 25/04:

  13:00 tot 18:00u

 • Ma 26/04:

  Gesloten

 • Feestdagen:

  13:00 tot 18:00u

21 reviews
4.5/5
Raffino
Visit our shop for the latest prices.
PUURSESTEENWEG 397 2880 BORNEM
037762868

Salontafel

Wanneer je ’s avonds ligt te ontspannen op de zetel heb je vaak geen zin meer om naar de keuken te lopen om snacks en/of drinken te gaan halen. Lang leve de salontafel ! Zo hoef jij maar één keer over en weer en heb jij alles binnen handbereik. Het spreekt voor zich dat salontafels zeer praktisch zijn. Daarnaast zorgt een salontafel ook voor de afwerking van je woonkamer. Ze zijn dan ook vaak het centrale element van de ruimte.

Het ABC van de salontafel

Een salontafel bestaat vaak in verschillende modellen, kleuren en materialen. Waarom? Aangezien elke woonkamer anders is, moet er een oplossing zijn die past binnen elk interieur. Hou je van een klassieke stijl? Ga dan voor hout. Toch liever modern? Een tafelblad in glas wordt vast de blikvanger van jouw huiskamer. Door ons ruime gamma hebben wij wel een bijzettafel die aansluit bij jouw wensen. Van rechthoekig tot rond, van vierkant tot ovaal, onze salontafels kunnen geïntegreerd worden binnen elke vormgeving.

Lang leve de salontafel!

De salontafel: niet alleen mooi, maar ook functioneel

Bij de aankoop van een salontafel moet je niet alleen rekening houden met het uiterlijk ervan. Een bijzettafel heeft namelijk ook een praktische functie. Wil je de afstandsbediening en het tv-boekje kunnen opbergen? Of misschien zelfs je paperassen wegsteken? Bij sommige bijzettafels kan je het tafelblad openschuiven waardoor je meer opbergruimte krijgt. Als je geen fan bent van ingebouwde opbergruimte, kies je gewoon voor een salontafel met een open zijkant. Heb je nog maar weinig plaats en wil je toch modern zijn? Koop dan twee design salontafels in verschillende maten zodat je ze over elkaar kan schuiven. Kortom, voor elke woonstijl hebben we bij Raffino een salontafel.

Een salontafel bestaat vaak in verschillende modellen, kleuren en materialen.

Raffino voor jouw salontafel

Heb je nog vragen? Wil je graag een salontafel kopen? Kom langs in de showroom van Raffino. Zowel op vlak van functionaliteit als op vlak van schoonheid zijn er verschillende opties mogelijk. Samen met onze meubelexperts vind je binnen de kortste keren een bijzettafel die bij jouw interieur past.

Salontafel salontafels design salontafels salontafel kopen bijzettafel Salontafel salontafels design salontafels salontafel kopen bijzettafel

JOUW COMFORT, DAG EN NACHT

BEKIJK MEER