• Slaapcomfort bed lattenbodem matrassen
 • Slaapcomfort bed lattenbodem matrassen
 • Slaapcomfort bed lattenbodem matrassen
VANDAAG Gesloten
 • Di 20/04:

  Gesloten

 • Woe 21/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Do 22/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Vr 23/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Za 24/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Zo 25/04:

  13:00 tot 18:00u

 • Ma 26/04:

  Gesloten

 • Feestdagen:

  13:00 tot 18:00u

21 reviews
4.5/5
Raffino
Visit our shop for the latest prices.
PUURSESTEENWEG 397 2880 BORNEM
037762868

Slaapcomfort

Na een zware werkdag kan je vaak niet wachten op het moment dat je in je bed kan kruipen. Ontspannen, tv kijken, een boek lezen, in bed kan het allemaal. Aangezien een goede nachtrust goud waard is, is het belangrijk om geschikt materiaal voor slaapcomfort aan te schaffen. Met het slaapadvies van Raffino kan jij binnen de kortste keren op je twee oren slapen.

Wegdommelen in al ons slaapcomfort

Slaapcomfort is een term die een ruime betekenis heeft. Zowel het comfort dat jij ervaart tijdens je slaap, als de spullen die je nodig hebt om te kunnen slapen, worden door deze term bondig samengevat. Van boxsprings tot de juiste lattenbodem, van matrassen tot prachtig bedtextiel, om goed te kunnen slapen is er meer nodig dan alleen een ontspannen geest. Bovendien zal je in elk bed van slaapcomfort kunnen genieten, maar is niet elke optie geschikt voor jouw interieur. Zoek je een alles-in-een mogelijkheid? Dat kan! In een boxspring geniet jij vast van optimaal slaapcomfort. Wees ook niet bang om een bed uit te proberen. Je zal er namelijk nog genoeg tijd in spenderen.

Aangezien een goede nachtrust goud waard is, is het belangrijk om geschikt materiaal voor slaapcomfort aan te schaffen.

Uitgebreid gamma slaapcomfort

Naast het geschikte bed kan bedtextiel zorgen voor een prachtige afwerking in je slaapkamer. Of je nu gaat voor lakens met een opvallend design, of het toch liever bij één kleurtje houdt, jouw slaapkamer is zoals een nest. Je moet er je veilig en ontspannen voelen. Met wat kussens en een warm donsdeken erbij zal dit zeker lukken. Heb je al een bedframe die je wilt behouden? Koop een nieuwe lattenbodem en kies één van onze vele matrassen erbij. Zo geniet jij binnen de kortste keren van ultiem slaapcomfort in je eigen huis.

Kom voor het slaapcomfort van je dromen langs bij Raffino.

Raffino: de partner voor jouw slaapcomfort

Kom voor het slaapcomfort van je dromen langs bij Raffino. In ons assortiment is er vast een boxspring, lattenbodem en/of matras die aansluit bij jouw wensen. Bovendien staan onze experts graag klaar om je te helpen. Onze beste raad blijft: uitproberen maar! Tot binnenkort bij Raffino.

Slaapcomfort bed lattenbodem matrassen bedtextiel Slaapcomfort bed lattenbodem matrassen bedtextiel

JOUW COMFORT, DAG EN NACHT

BEKIJK MEER