• Stressless meubels Stressless-zetels Stressless-meubels
 • Stressless meubels Stressless-zetels Stressless-meubels
 • Stressless meubels Stressless-zetels Stressless-meubels
VANDAAG Gesloten
 • Di 20/04:

  Gesloten

 • Woe 21/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Do 22/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Vr 23/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Za 24/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Zo 25/04:

  13:00 tot 18:00u

 • Ma 26/04:

  Gesloten

 • Feestdagen:

  13:00 tot 18:00u

21 reviews
4.5/5
Raffino
Visit our shop for the latest prices.
PUURSESTEENWEG 397 2880 BORNEM
037762868

Stressless: comfortabele designmeubels

Al meer dan 80 jaar streeft Stressless ernaar om meubels te ontwerpen die alle verwachtingen overstijgen, zowel qua comfort als qua design. Of het nu relaxzetels met voetbankjes, zitbanken of hele salons zijn, wie Stressless-meubels koopt, weet dat hij Noors design van topkwaliteit in huis haalt.

Stressless: recht van de Noorse fjorden tot in je huiskamer

Scandinavische interieurs staan bekend om hun strakke, gestroomlijnde en functionele designs. Dat is bij Stressless niet anders. Het inmiddels wereldberoemde meubelmerk ontstond aan de oevers van een fjord in het Noorse stadje Sykkylven, het hart van de Noorse meubelfabricage. Hun kernwaarden? Luxe, kwaliteit en klasse. Hun missie? Het creëren van de unieke comfortbeleving. Check, check, check en nog eens check!

Al meer dan 80 jaar streeft Stressless ernaar om meubels te ontwerpen die alle verwachtingen overstijgen, zowel qua comfort als qua design.

Stressless comfortabele designmeubels

Bij Stressless hebben ze het begrepen: meubels zijn niet zomaar mooie dingen of gebruiksvoorwerpen. Ze zijn namelijk het perfecte huwelijk tussen de twee! De designers en comforttechnici van Stressless werken constant samen om intelligente, intuïtieve meubels te maken. Ze hebben zich verdiept in de wetenschap van het comfort en de beweging vanuit het verlangen om de meest comfortabele meubels ter wereld te maken. Design evolueert. Onze levensstijl ook. En dan kunnen de Stressless-meubels natuurlijk niet achterblijven.

Of het nu relaxzetels met voetbankjes, zitbanken of hele salons zijn, wie Stressless-meubels koopt, weet dat hij Noors design van topkwaliteit in huis haalt.

Stressless en duurzame kwaliteit gaan hand in hand

Stressless staat niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor duurzaamheid. Bekijk eender welke zetel uit hun gamma en je ziet het. Van prachtige Europese beuk tot de allerbeste stukken runderleer en verf en lak op waterbasis: ze gebruiken alleen maar hoogwaardige, groene materialen. En de restjes dan? Wel, de restjes beukenhout gebruiken ze om hun fabrieken te verwarmen. Restjes leder verkopen ze dan weer door aan andere bedrijven voor de productie van kleine lederwaren. Je merkt het: Stressless wil zitbanken, fauteuils en andere meubels realiseren met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Als jij je leven lang kan genieten van hun meubels, hebben ze hun doel bereikt.

 

Stressless: elk zijn manier van ontspannen

Wie Stressless zegt, zegt pure ontspanning. Maar iedereen ontspant zich op een andere manier. Lees jij het liefst een boek in een relaxzetel?

Of lig jij liever languit in je zetel voor de televisie? Geen probleem! Dankzij het uitgebreide gamma kan iedereen genieten van uniek comfort. Kies je favoriete zetel uit een groot aanbod modellen, kies de maat en de aard van de bekleding. En vergeet niet: alle Stressless-zetels en -banken zijn verkrijgbaar in meer dan 160 kleuren! Een zetel van Stressless? En of je er een wilt!
Stressless meubels Stressless-zetels Stressless-meubels zetel Stressless meubels Stressless-zetels Stressless-meubels zetel

JOUW COMFORT, DAG EN NACHT

BEKIJK MEER