• Tafels en stoelen Tafels stoelen nieuwe tafels
 • Tafels en stoelen Tafels stoelen nieuwe tafels
 • Tafels en stoelen Tafels stoelen nieuwe tafels
VANDAAG Gesloten
 • Di 20/04:

  Gesloten

 • Woe 21/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Do 22/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Vr 23/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Za 24/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Zo 25/04:

  13:00 tot 18:00u

 • Ma 26/04:

  Gesloten

 • Feestdagen:

  13:00 tot 18:00u

21 reviews
4.5/5
Raffino
Visit our shop for the latest prices.
PUURSESTEENWEG 397 2880 BORNEM
037762868

Tafels en stoelen

De laatste jaren is de eettafel prominenter geworden binnen het huis. Vroeger werd er alleen maar gegeten met het gezin. Nu is zo’n tafel multifunctioneel en dient ze als centraal element in de kamer. Kinderen maken er hun huiswerk, spelen er gezelschapsspelletjes en/of er wordt gezellig bijgepraat met vrienden. Op zoek naar nieuwe tafels en stoelen?

Tafels en stoelen: het hart van de kamer

Je kan gerust zeggen dat tafels en stoelen een belangrijkere rol zijn beginnen spelen binnen het interieur. Tafels zijn het hart geworden van ieders huis. Je brengt er gezellige momenten door en zal er zeker leuke herinneringen maken. Tafels en stoelen zijn dus niet meer alleen functioneel, ze behoren tot de inrichting van het huis. Aangezien er steeds vaker wordt gewerkt met een open keuken kan een bijpassende tafel niet ontbreken. Ga wel voor kwaliteitsvolle meubelen aangezien de tafel en stoelen elke dag gebruikt zullen worden. Daarvoor ben je bij Raffino aan het juiste adres.

Op zoek naar nieuwe tafels en stoelen?

Ruim assortiment tafels en stoelen

Soms is het moeilijk om jouw keuze te vinden in de zee van mogelijkheden in het aanbod tafels en stoelen. Heb jij een modern interieur? Een design tafel met keramisch blad is vast iets voor jou. Bovendien is keramiek een materiaal dat kras- en hittebestendig is waardoor de tafel lang zal meegaan. Met de combinatie van kwaliteit en functionaliteit heb je het beste van twee werelden. Door te kiezen voor een bepaald model kan jij jouw interieur de finishing touch geven waar je misschien al een tijdje naar op zoek bent. Van een ronde tot ovalen tafel, van stoelen in leder of stof, bij Raffino vind je tafels en stoelen in alle vormen en maten. Altijd van hoogstaande kwaliteit.

Kan je niet kiezen tussen het assortiment tafels en stoelen?

Tafels en stoelen voor elk interieur bij Raffino

Kan je niet kiezen tussen het assortiment tafels en stoelen? In meubelwinkel Raffino staan de experts klaar om je verder te helpen. Breng een foto mee van jouw interieur en we zoeken samen naar mogelijkheden die erbij passen. Zo zal jij onze toonzaal zeker tevreden verlaten. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Tafels en stoelen Tafels stoelen nieuwe tafels tafel Tafels en stoelen Tafels stoelen nieuwe tafels tafel

JOUW COMFORT, DAG EN NACHT

BEKIJK MEER