• TEMPUR TEMPUR-matrassen TEMPUR bedden TEMPUR-matras
 • TEMPUR TEMPUR-matrassen TEMPUR bedden TEMPUR-matras
 • TEMPUR TEMPUR-matrassen TEMPUR bedden TEMPUR-matras
VANDAAG Gesloten
 • Di 20/04:

  Gesloten

 • Woe 21/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Do 22/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Vr 23/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Za 24/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Zo 25/04:

  13:00 tot 18:00u

 • Ma 26/04:

  Gesloten

 • Feestdagen:

  13:00 tot 18:00u

21 reviews
4.5/5
Raffino
Visit our shop for the latest prices.
PUURSESTEENWEG 397 2880 BORNEM
037762868

Heerlijk uitgerust dankzij TEMPUR

Wat als… je lichaam zo ontspannen aanvoelt dat het lijkt alsof je zweeft? En wat als… jij elke dag uitgerust wakker werd? Maak kennis met TEMPUR, producent van traagschuimmatrassen, -kussens en andere slaapcomfortproducten.

De geschiedenis van TEMPUR

In den beginne was er niks. En toen schiep NASA een drukabsorberend materiaal om astronauten te beschermen en te ondersteunen tijdens de lancering. Dat materiaal zou zich in de jaren 90 van de vorige eeuw ontwikkelen tot wat we nu kennen als TEMPUR. Geen wonder dus dat het wereldberoemde merk bekend werd onder de slogan ‘Gewichtloos slapen’.

 

TEMPUR: hemels slaapgenot

Elke dag uitgerust wakker worden, lijkt voor veel mensen een ver-van-mijn-bedshow. Tot ze de matrassen van TEMPUR ontdekken.
TEMPUR: hemels slaapgenot.
Wist je dat TEMPUR-matrassen zich perfect aanpassen aan je lichaam onder invloed van je lichaamswarmte? Daarnaast werken ze ook drukverlagend en absorberen ze bewegingen. Zo hoef je niet meer wakker te liggen door de bewegingen van je partner. En er is meer: doordat TEMPUR je lichaam optimaal ondersteunt, behoren ook rug- en nekproblemen tot het verleden. Byebye pijn, byebye woelige nachten; hallo hemels slaapgenot!
TEMPUR voor iedereen.

TEMPUR voor iedereen

Groot, klein, dik of dun: iedereen vindt wel een TEMPUR die voldoet aan zijn of haar eisen. De TEMPUR-matrassen zijn beschikbaar in 4 lijnen: Original (stevig), Sensation (medium), Cloud (zacht) en Micro-Tech (pocketveermatras met traditioneel gevoel). Elke lijn is trouwens verkrijgbaar in drie diktes: Prima (19cm), Supreme (21cm) en Elite (25cm). En wie zich afvraagt of hij niet te hard zweet om echt van een TEMPUR te kunnen genieten, hoeft niks te vrezen. De Original-, Sensation- en Cloud-matrassen bevatten de CoolTouch Technology. Bovendien zijn ze voorzien van een QuickRefresh Cover, een hoes die koel blijft en de afvoer van overmatig vocht bevordert. En ze is nog wasbaar ook.
De CoolTouch Technology zorgt dus gewoon voor een koelere slaapervaring. Naast matrassen produceert TEMPUR ook bedden, bedbodems, kussens en beddengoed. Je ziet het: ze hebben echt alles in huis om de perfecte nachtrust te garanderen!

 

TEMPUR is nummer 1 in Europa

Het lijkt allemaal te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet. Bij een bevraging van meer dan 29.000 matrasgebruikers in verschillende Europese landen blijkt dat TEMPUR in Europa als nummer 1 gewaardeerd wordt in klanttevredenheid. En daar zit die 10 jaar volledige garantie en die 90 dagen omruilgarantie waarschijnlijk voor iets tussen. Heb jij al een TEMPUR-matras? Nee? Rep je dan snel naar Raffino en test de TEMPUR-matrassen. Wedden dat je niet meer zonder kunt?

TEMPUR TEMPUR-matrassen TEMPUR bedden TEMPUR-matras matrassen TEMPUR TEMPUR-matrassen TEMPUR bedden TEMPUR-matras matrassen

JOUW COMFORT, DAG EN NACHT

BEKIJK MEER