• slaapkamer tijdloze slaapkamer slaapkamer inrichten bed
 • slaapkamer tijdloze slaapkamer slaapkamer inrichten bed
 • slaapkamer tijdloze slaapkamer slaapkamer inrichten bed
VANDAAG Gesloten
 • Di 20/04:

  Gesloten

 • Woe 21/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Do 22/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Vr 23/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Za 24/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Zo 25/04:

  13:00 tot 18:00u

 • Ma 26/04:

  Gesloten

 • Feestdagen:

  13:00 tot 18:00u

21 reviews
4.5/5
Raffino
Visit our shop for the latest prices.
PUURSESTEENWEG 397 2880 BORNEM
037762868

Een tijdloze slaapkamer inrichten

Dankzij een tijdloze slaapkamer kan jij op je beide oren slapen zonder je zorgen te maken over eventuele interieurtrends. Je slaapkamer veranderen is tenslotte geen dagelijkse bezigheid, laat staan een werkje waar je elk jaar tijd voor vrijmaakt. Details kan je uiteraard blijvend wijzigen, maar de grote lijnen, die zet je liefst zo tijdloos mogelijk uit. Op die manier kan je lang genoeg genieten van een tijdloze slaapkamer zonder dat het oubollig overkomt. Onze interieurspecialisten geven je graag enkele tips. Zo realiseer je makkelijk de tijdloze slaapkamer van je dromen.

Geef kleur aan je woning met een tijdloze slaapkamer

Laat trends links liggen en ga voor een klassiekere look voor je tijdloze slaapkamer. Kies daarom voor neutrale kleuren. Dat hoeft zeker niet altijd wit te zijn. Ook grijstinten en kleuren zoals beige zijn tijdloos. En begrijp ons niet verkeerd. Klassiek is verre van saai. Ga gewoon voor elementen die gemaakt zijn om lang mee te gaan. Een tijdloze slaapkamer vraagt namelijk om vakmanschap. Ga dus niet voor een goedkoop zelfbouwalternatief, maar voor duurzame kwaliteit op lange termijn. Speel in op details en maak gebruik van natuurlijke materialen zoals hout of katoen. Een tijdloze slaapkamer is immers subtiel, zoals een koorddanser in het circus. Het is balanceren op een smalle koord tussen de verschillende stijlen met een passend gevoel van evenwicht en orde.

Dankzij een tijdloze slaapkamer kan jij op je beide oren slapen zonder je zorgen te maken over eventuele interieurtrends.

Een tijdloze slaapkamer zorgt voor extra slaapcomfort

Een goede dag begint bij een goede nachtrust en een bijhorend goed bed. We trappen een open (slaapkamer)deur in als we zeggen dat je best investeert in je eigen slaapcomfort. Een tijdloze slaapkamer inrichten staat of valt met de keuze van het juiste bed. Dat is aangepast aan je gewicht, slaaphouding en specifieke lichaamsbouw. Weersta aan impulsaankopen en laat je begeleiden door een interieurspecialist, eentje van Raffino bijvoorbeeld.

Een boxspring als centraal element in je tijdloze slaapkamer.

Een boxspring als centraal element in je tijdloze slaapkamer

Het oog wil ook wat in je tijdloze slaapkamer. Zo neemt het bed steeds het grootste deel van de beschikbare ruimte in. Een boxspring is dan altijd een goede keuze. Naast veel comfort, is hij een echte eyecatcher. Dankzij verschillende mogelijkheden in hoofd- en voetborden, kleuren en stoffen kan je eindeloos combineren. Leuk is dat je op die manier je tijdloze slaapkamer ook de nodige persoonlijke touch kan geven. Extra advies nodig? Kom dan langs bij Raffino. Onze interieurspecialisten helpen je graag bij je keuze van de ideale tijdloze slaapkamer!

slaapkamer tijdloze slaapkamer slaapkamer inrichten bed slaapcomfort slaapkamer tijdloze slaapkamer slaapkamer inrichten bed slaapcomfort

JOUW COMFORT, DAG EN NACHT

BEKIJK MEER