• slaapcomfort bed matras boxspring
 • slaapcomfort bed matras boxspring
 • slaapcomfort bed matras boxspring
VANDAAG Gesloten
 • Di 20/04:

  Gesloten

 • Woe 21/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Do 22/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Vr 23/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Za 24/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Zo 25/04:

  13:00 tot 18:00u

 • Ma 26/04:

  Gesloten

 • Feestdagen:

  13:00 tot 18:00u

21 reviews
4.5/5
Raffino
Visit our shop for the latest prices.
PUURSESTEENWEG 397 2880 BORNEM
037762868

Enkele tips voor een beter slaapcomfort

Lees je deze blog met kleine oogjes? Sta je ’s ochtends op met het gevoel dat je nog bijzonder moe bent? Of lig je ‘s avonds uren te staren naar je plafond, omdat je niet kan inslapen? Dan durven wij erop wedden dat je bed niet is aangepast aan jouw lichaamsnoden. Jouw slaapcomfort wordt daardoor immers volledig bepaald. Wat die noden zijn, doen we graag uit de doeken. Of uit de lakens, wat je wil. Vaarwel slaapproblemen! Hallo extra veel slaapcomfort! Slaapwel.

Het juiste bed voor het juiste slaapcomfort

De keuze voor een bed, boxspring of matras begint bij je eigen slaaphouding, de basis van ieders slaapcomfort. Inderdaad, een bed moet naast mooi zijn, vooral gemakkelijk liggen. Daarom moedigen we elke bezoeker in onze toonzaal aan om onze bedden en boxsprings rustig uit te testen. Kies voor optimale ondersteuning van je schouders en ruggengraat. Verder is de vering een belangrijk onderdeel van elke boxspring. Pocketveren zijn veruit de beste optie. Check daarnaast de instaphoogte van je bed. Ook dat verhoogt natuurlijk je slaapcomfort. Zo stap je nooit met het verkeerde been in of uit bed.

Het juiste bed voor het juiste slaapcomfort.
Vaarwel slaapproblemen! Hallo extra veel slaapcomfort! Slaapwel.

Slaapcomfort is meer dan een nieuwe matras

Op een matras spendeer je bijzonder veel uren van je leven. Het is je ultieme bedpartner die dus maar beter volledig aansluit bij jouw slaaphouding én die van jouw geliefde. Zo kiezen heel wat koppels voor een aparte matras per lattenbodem zodat ze beiden kunnen genieten van een optimaal slaapcomfort. Extra handig zijn onze matrassen met afneembare hoes. Zo was je die zweterige zomernachten makkelijk uit je beddengoed.

Naast de keuze van de onderbouw van je bed of boxspring en het soort matras wordt je slaapcomfort vooral bepaald door het kussen waarop je ligt. Ook hier bepaalt je favoriete slaaphouding je keuze. De hardheid van je matras en zelfs de breedte van je schouders zijn bovendien criteria waar je rekening mee moet houden. Heerlijk donsdekentje erbij en snoezen maar.

Natuurlijk wil het oog ook wat. Een schreeuwerige slaapkamer met een lelijk bed is nu niet bepaald bevorderend voor je slaapcomfort. Ga dus voor rustige kleuren. Kies het materiaal van je bed zorgvuldig uit. Er bestaan tal van mogelijkheden van klassiek tot modern, van stof tot lederlook, in het uitgebreide assortiment van Raffino. Zelfs een boxspring met elektrisch onderstel behoort tot de mogelijkheden. Jij moet ze enkel komen ontdekken in onze toonzaal. En dat ontdekken bestaat vooral uit liggen, liggen en uitproberen.

Verhoog je slaapcomfort, verlaag je schermtijd.

Verhoog je slaapcomfort, verlaag je schermtijd

Last but not least: je bent zelf verantwoordelijk voor je slaapcomfort. Uit onderzoek blijkt dat een goede nachtrust bekomen wordt door minstens één uur voor het slapengaan geen schermen meer te bekijken. Gedaan met tv in de slaapkamer of vlug je Facebook checken in bed, je slaapcomfort zal er wel bij varen. Bereid je lichaam voor op een deugddoende nachtrust met een rustig muziekje of een goed boek. Leg je smartphone dus op je matching nachtkastje en trek je laken lekker hoog. Sweet dreams!

slaapcomfort bed matras boxspring bedden slaapcomfort bed matras boxspring bedden

JOUW COMFORT, DAG EN NACHT

BEKIJK MEER