VANDAAG Gesloten
 • Di 20/04:

  Gesloten

 • Woe 21/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Do 22/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Vr 23/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Za 24/04:

  10:00 tot 18:00u

 • Zo 25/04:

  13:00 tot 18:00u

 • Ma 26/04:

  Gesloten

 • Feestdagen:

  13:00 tot 18:00u

21 reviews
4.5/5
Raffino
Visit our shop for the latest prices.
PUURSESTEENWEG 397 2880 BORNEM
037762868

Help: welke meubelen kies ik?

Ben je onlangs verhuisd? Of is je huidige interieur gedateerd en eindelijk aan vernieuwing toe? Dan kan de leuke zoektocht naar gepaste meubelen eindelijk beginnen. Geen eenvoudige klus, maar oh zo leuk. Wil ook jij het bos door de bomen blijven zien in deze immense schattenjacht? De interieurspecialisten van Raffino begeleiden je met ondersteunde keuzehulp. Zo ben jij niet langer een eeuwige twijfelaar, maar een eewige genieter. Succes!

Te veel meubelen op een te kleine plaats

Kennen we niet allemaal die ene vriend of kennis die een prachtige ruimte volgepropt heeft met allerlei meubelen en accessoires? Je kan er amper bewegen en je kan niet eens de kleur van de muren onderscheiden. Een absolute no go dus! Pleit ook jij schuldig? Verplaats of verwijder dan enkele meubels en bekijk het resultaat. Soms is er natuurlijk geen beginnen aan. Dan begin je beter met een propere lei. Tabula rasa! Je zal er niet alleen meer plaats, maar ook heel wat interieurgenot door terugkrijgen. Een goed voorbereid interieur is er dus in dit geval twee waard. Voor je begint rond te kijken naar nieuwe meubelen, is het belangrijk dat je goed voorbereid aan de dag komt. Schetsen, tekenen, meten, weten, het hoort er al-le-maal bij.

Of is je huidige interieur gedateerd en eindelijk aan vernieuwing toe?

Nieuwe meubelen, daar ga je niet te licht over!

Heb je toch al wat meubelen op het oog? Bedenk dan ook even hoe je ze voldoende aandacht kan geven in je hedendaags interieur. Zo denken we bijvoorbeeld aan voldoende verlichting. En dat hoeft niet altijd een prachtige lamp te zijn. Uiteraard begint alles met voldoende daglicht. Zo is jouw salon of kast het zonnetje in huis. Te weinig ramen? Speel met spiegels of decoratie en vazen in metaal. Zo weerkaatst het licht maximaal. Onze ultieme tip? Een goede interieurinrichting staat of valt met evenwicht. Alle meubelen moeten perfect in de ruimte staan. Niet te veel kasten, maar zeker ook niet te weinig. Niet te grote zetels, maar ook niet te klein. ’t Leven kan eenvoudig zijn.

De interieurspecialisten van Raffino begeleiden je met ondersteunde keuzehulp.

Meubelen kleuren je dag

Nood aan nieuwe meubelen? Misschien hebben de muren van je woonkamer dan ook wel nood aan een make-over. Dat maakt je zoektocht een pak eenvoudiger. Zo is het moeilijker om nieuwe design meubelen te matchen met een geverfde muur dan andersom. Want door de kleur van de verf af te stemmen op de meubelen die je in het vizier hebt, combineert het interieur van je woonkamer natuurlijk eenvoudiger. En zo ben je ineens ook af van die vuile hoeken of van het gedateerde bloemetjesbehang.

Www.wondermooie meubelen

Kan je niet kiezen uit de verschillende meubelen? Geen kaas gegeten van interieurinrichting? Geen nood, gewoon even surfen. Nee, je hoeft niet naar de zee te trekken, gewoon je computer opzetten. Pinterest, blogs zoals deze of gewoon wat rondklikken online geeft je een duidelijk beeld over welke interieurstijlen en bijhorende meubelen je aanspreken. Maak er een collage van en neem deze mee naar een gespecialiseerde meubelzaak. Zo’n moodboard maakt de keuze makkelijker en zorgt voor duidelijkheid. En wie kan daar nu tegen zijn? De interieurspecialisten van Raffino alleszins niet! Zij staan te springen om samen met jou op zoek te gaan naar de ultieme nieuwe woonkamer. Laat de zoektocht beginnen!

JOUW COMFORT, DAG EN NACHT

BEKIJK MEER